//Strategie

Alles begint met een goeie communicatiestrategie: kiezen met welke boodschap en welke middelen met wie wordt gecommuniceerd en wanneer.

Werk jij aan een nieuw project, start je een zaak, lanceer je een evenement, of iets anders? Ik begeleid je van begin tot eind: wat is je doel? Via welke kanalen kunnen we dat bereiken? 

 

 

 

 

//Social media

Van een analyse van jouw social media gebruik, het opmaken van een contentplan tot het zoeken naar fijne kapstokken in de actualiteit om op in te pikken:Ik beheer graag al jouw social kanalen.

Samen met een netwerk van grafisch ontwerpers maken we fijne visuals, animaties of video's.

//PR

Als ex-journalist en woordvoerder ken ik het medialandschap op m'n duimpje. Ik beveel de beste manier aan om iets te vertellen, zoek naar een nieuwswaardige invalshoek, leg contacten, schat eerlijk je kansen in en werk alles uit van begin tot eind. Of heb je een debat of interview in het verschiet? Je  goed voorbereiden en oefenen maakt echt een verschil, ik coach je graag.

 

// Copywriting

Tekst nodig? Van een wit blad tot eindredactie op bestaande teksten, ik vlieg er graag in. Niets voor niets zeggen anderen dat ik tover met woorden. Magazines, bedrijfsbladen, social content, nieuwsbrieven, print, online of ander, bring it on!

//Beeld

Beelden en video zijn onmisbaar geworden bij het verspreiden van je boodschap. Ik schrijf het scenario, doe de regie, zorg voor een gebruiksklare video en rust niet voor die helemaal perfect is.

 

 

 

 

 

 

 

//Crisis-communicatie

In de ideale wereld loopt er nooit iets mis. Helaas bestaat die niet. Iedereen maakt fouten en soms ontploffen die in je gezicht. Of je wordt helemaal ten onrechte onderuit gehaald. Dan is één ding belangrijk: snel handelen.

Ik laat graag alles even vallen en begeleid je van begin tot eind.